Aya♀️gereserveerd

Dit is Aya.
Aya is een teefje van rond de 4 maanden jong. Ze is aan de kant van een drukke weg gevonden samen met haar broertjes en zusjes. Helaas waren 2 pups al dood gereden door het drukke verkeer. De pups zijn meegenomen naar de opvang en hebben daar hun entschema gevolgd. Nu zijn ze oud genoeg om op zoek te gaan naar een eigen huisje hier in Nederland. Ze mogen reizen.
Aya is hondje dat alles nog erg spannend vind vooral Harde geluiden of plotse bewegingen zijn eng. Aya heeft even tijd nodig om aan je te wennen. Eenmaal gewend is ze een knuffelkont. Mannen en mensen die ze nog niet kent vind ze erg spannend.
Voor Aya zoeken we een liefdevol huisje waar men al ervaring heeft met een buitenlandse hond. Mensen die goed weten dat het heel lang kan duren voor een hond om zich aan te passen. Een huisje waar ze alle tijd krijgt en ze niet meteen aan de “standaard” verwachtingen hoeft te voldoen. Een andere hond in huis heeft Aya zeker nodig. Dan heeft ze een voorbeeld. Aya
komt niet tot haar recht in een stad en we zoeken dus een huisje in het rustige buitengebied. Loslopen is de eerste 6 maanden zeker af te raden en misschien kan dit zelfs helemaal nooit.
Veiligheidstuig en gps tracker zijn verplicht bij al onze honden.