Wonder ♂ gereserveerd

Project Description

Dit is Wonder. Wonder is een reutje. Hij is samen met zijn zusje Snow White gevonden in een greppel. Ze waren helemaal vies en doorweekt. Gelukkig kwam Alexandra ze tegen en heeft ze meegenomen. Nu worden ze liefdevol opgevangen bij een opvang in Roemenie en mogen ze vast proeven van een beter leven. Dit lijken ze beide goed te doen. Wonder is een vrolijke en slimme pup. Goed met andere honden en katten. Hij kent zelfs al het wandelen aan de riem en is dol op aandacht. Soms wat verlegen naar vreemde mensen of situaties, maar dit gaat al snel goed. Wonder is begin September klaar met zijn entschema en mag dan naar Nederland komen. Dan zal hij 4 maandjes jong zijn ongeveer

Project Details

Categories:

0-1 jaar
Roemenië
GERESSEVEERD
Middel
Mannelijk
Hond

Client:

Wonder ♂

Status

24/08/2021

Eén reactie

 1. Geachte heer/mevrouw,

  Ik en mijn vriendin zijn geïnteresseerd in de prachtige pup wonder.
  Wat voor informatie hebben jullie van ons nodig en hoe gaat dit verder in gang?

  Hierbij wat informatie over ons:
  Wij leven in het mooie Volendam, naast het water en mooie gelegenheden om te wandelen. We wonen in een huisje met 3 slaapkamers en een tuin (afgesloten).
  We hebben 2 katten, 1 van bijna 4 en 1 van bijna 2. De kat van 4 is al meerdere keren in aanraking gekomen met honden en heeft hier geen problemen mee. De reden dat wij daarom willen gaan voor een pup is zodat onze katten en onze nieuwe vriend goed aan elkaar kunnen wennen en met elkaar kunnen opgroeien. Daarnaast werken wij 4 dagen per week. Mijn vriendin werkt daarvan 2 dagen thuis. Aangezien wij nu een vast contract hebben en zeker zijn van onze routines hebben wij besloten dat we nu eindelijk een hond kunnen verwelkomen.
  Als jullie nog meer vragen hebben horen wij het graag!

  Met vriendelijke groeten,

  Esmay van Bruinesse

Geef een reactie