One Ear a.k.a. Mosu♂️

Hey Hey..!

Ik ben Cliff en ik ben een erg bescheiden manneke als ik je leer kennen. Ik ben wat terug houdend, maar zodra ik je leuk vind, knuffel ik graag met je. 

Momenteel woon ik in Roemenië, maar ik ben op zoek naar mijn forever home. Ik ben een medium size en zie er als ik het zelf mag zeggen toch wel super knap uit. 

Ik ben een lief maar rustig mannetje, kinderen en katten zijn geen probleem. Als de kinderen rustig aan mij voorgesteld worden omdat ik nogal terughoudend ben.

Zelf ben ik jarig op 11.2021 en mocht je mij willen kom ik op vervoer naar Nederland en zullen wij voor eeuwig beste vrienden zijn.

Hopelijk tot snel, pootjes en likjes van One ear, in Roemenië wordt hij nu Mosu genoemd, is klaar om op zoek te gaan naar een eigen huisje!!🥳 Mosu is een reu, gecastreerd van geschat 11 jaar. Een kleiner ouder hondje die zijn laatste jaren graag met liefde en verwennerij omringt wil worden. En dit verdient hij na zijn harde leven in het shelter! Wat weten we over Mosu, nu hij in een gastgezin in Roemenië verblijft: Mosu wil graag zijn baasjes voor hem zelf hebben. Hij is dol op zijn eigen mensen en ook erg lief en beschermend. Vreemde mensen houdt hij dus ook liever op afstand. Andere dieren zoals honden en katten heeft hij liever niet om zich heen. Dus we zoeken echt een huisje waar hij alle aandacht kan en mag krijgen en niet hoeft te delen. Een rustige plek, bij mensen die niet te veel van hem verwachten en hem lekker zijn gang laten gaan. Een tuin is heel fijn. Echt grote wandelingen hoeft van hem niet. Gewoon een lekkere warme plek waar hij altijd voldoende eten krijgt, droog kan liggen en lekker hond mag zijn!! We weten dat dit plekje niet voor het oprapen ligt. Maar ergens moet toch iemand zijn met een hart van goud! Voor Mosu hoeft alleen nog maar het transport betaald worden. De entingen chip etc. is allemaal door lieve gulle donateurs betaald. Helpt u mee een plekje te vinden voor deze lieverd?? Oh, Mosu alias one ear mist dus een oortje!

 

Diersoort Hond
Formaat Medium 
Leeftijd 11 jaar
Geslacht Mannelijk
Verblijf Roemenië
Gecastreerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Kan met honden Ja
Kan met katten Ja
Kan met Kinderen Ja